Ahad, 11 Disember 2011

KawAn BaIK SaYa

       Hai . Kawan - Kawan !
 
                     Hari ini saya nak cerita kat korang tentang saya ada kawan yang sangat baik
                     Korang nak dengar tak ? OK ,Jom kita baca petikan yang ditulis dibawah...

        
        Saya sekolah di SEKOLAH KEBANGSAAN SULTAN YAHYA PETRA 1 . Di sana saya ada
        banyak kawan . Semuanya baik , Tapi ada juga sesetengah tu yang tak baik . Hihi ,Name tak boleh 
        Cakap ek ! Korang nak tahu tak sape yang paling baik ngan saya ???...........................................
        OK OK ! Saya bagitau tahu sekarang , Nama kawan baik saya ialah Syahada ngan Ilya .Mereka
        suka kawan ngan saya . Syahada selalu bagi dekat saya benda2 yang saya suka ,dia tolong buatkan
        saya sesuatu . Ilya pulak selalu buat lucu . Sampaikan saya dibuat lucu . Huhu , baik kan Syahada ngan 
        Ilya ni . Mereka tu memang baik lah , Sampaikan saya tak tahu nak balas apa ?! Tapi Ilya dah pergi 
        jauh dengan saya dan Syahada . Hihi , tapi tak jauh mane . Ilya cuma naik kelas jer . Saya ngan -
        Syahada tak risau pun , Sebab Ilya still nak kawan ngan kitorang .Em... Kat sini jer lah cerita saya .Bye!

                                             THANK YAP FOR READ MY STORY  <3

9 ulasan:

  1. Hai.kawan2 semua,terima kasih lah sebb follow blog sy !sy suka sangt kalau tengk ade orng follow sy.tpi sy bru berumur 11 taun and taun depn sy dah nk UPSR OK! sbenar nye warna kegemarn sy merah tpi sy tengk warna pink cntik sangt ,trus sy buat warna pink kat blog sy nih...sy mintak korang hormt lah sikit blog sy nih .dan jangn buat bnda2 yng x bet0l ek! trima kasih sebb hargai perasaan sy yap.sy akn hargai korang jugak jikalau korang hrgai sy ! sekali lgi sy nk ucapkn terima kasih dan WELCOME TO MY BLOG ...huhu ,babaii <3

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. oittt... kalau sudi f0ll0w lah blog Nurul ea nnti Nurul f0ll0w blog Aisyah balik :)

    BalasPadam
  4. Salam..Minho datang bw sini :) done follow you follow mine too :) btw nice blog! loves ur background <3 >.< http://windy-minholicious.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam